Ренџерс влада Глазговом

Плава је боја Глазгова. Бар наредних неколико дана. Ренџерс победио Селтик у једном од највећих градских дербија у Европи. Једини стрелац на мечу Морис Еду.

У Шкотској је прошла "олд фирм" грозница. Тачније, Селтикови навијачи желе да прође што пре, док Ренџерсови желе још мало да се наслађују.

У једном од највећих дербија у Европи и свету, такозваном "олд фирм" дербију, када је Глазгов подељен на зелено-беле и плаве, Ренџерс извукао победу.

Морис Еду је име играча које ће се ових дана сигурно чути у највећем граду Шкотске. То је играч који је ушао са клупе и који је постигао једини гол на утакмици.

У врло "тврдој" утакмици, Ренџерс је освојио три бода у последњим тренуцима меча, и направио велики корак ка титули првака Шкотске.

Херој Ренџерса, Еду, у игру је ушао у 26. минуту и после првог контакта са лоптом постигао је погодак, али је судија поништио гол због прекршаја у нападу једног играча Ренџерса.

Селтик је утакмицу завршио са десеторицом на терену, пошто је капитен Скот Браун искључен у 66. минуту због кошкања са Кајлом Лафертијем, који није кажњен. Такође, Селтику није помогао ни Роби Кин који је у јануару стигао на позајмицу из Тотенхема.

Ренџерс сада има 61 бод, десет више од Селтика, али и утакмицу мање.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара