Читај ми!

Чеферин: Волео бих више селекција из региона на ЕП

Председник Европске фудбалске уније Александер Чеферин рекао је да би волео да се што више репрезентација из региона нађе на Европском првенству у Немачкој, као и да му је драго да Србија има све бољу инфраструктуру.

Чеферин је чест гост Србије, а са председником Александром Вучићем обишао стадион "Краљевица" у Зајечару, а затим иде на утакмицу Србија - Бугарска у Лесковцу. 

"Баш ми је драго кад видим овако красну инфраструктуру и што сам у овом делу Србије у ком нисам никад пре био. Нисам много тога видео, осим из авиона и аутомобила, али ми је баш драго да смо дошли. Драго ми је да и ови делови Србије добијају праву инфраструктуру", рекао је Чеферин Тaнјугу.

Уследило је питање новинара о селекцијама из региона које су веома близу пласмана на Европско првенство. Србија, Хрватска и Словенија све држе у својим рукама кад је у питању одлазак на Еуро преко квалификација, док ће Босна и Херцеговина играти бараж.

"Драго ми је што су три репрезентације из региона близу пласмана на Европско првенство, Србија, Хрватска и Словенија. Волео бих да се пласирају и Босна и Херцеговина и Северна Македонија, али они немају шансу. Босна и Херцеговина има бараж, али како играју... Свакако бих волео да се што више селекција из региона пласира на Европско првенство", закључио је Чеферин.

После обиласка стадиона Чеферин се упутио ка Лесковцу на меч квалификација за Европско првенство Србија-Бугарска на стадиону "Дубочица".

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара