Читај ми!

Србија против Црне Горе разбија проклетство европских квалификација (20.45, РТС1)

Фудбалери Србије против селекције Црне Горе играју претпоследњи меч у квалификацијама за Европско првенство наредне године у Немачкој. Победа је императив за екипу Драгана Стојковића Пиксија, у супротном биће угрожено друго место на табели Групе Г, које води на Евро. Директан пренос је на Првом програму РТС-а од 20.45, кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

После два пораза од Мађарске, фудбалери Србије закомпликовали су себи пут до Европског првенства, који сада води преко Црне Горе.

Екипа Миодрага Радуловића гост је на београдској "Маракани", а "орлови" имају императив победе, како би се бодовно одвојили од ривала који вреба са трећег места у групи.

Србија има два бода више од Црне Горе на табели Групе Г, али суседи имају утакмицу мање и у случају доброг резултата у Београду имаће прилику да до краја квалификација претекну "орлове" на табели.

Селектор Драган Стојковић, као и пред дуел у Будимпешти, најављује офанзивну игру своје екипе и верује да ће Србија остварити тријумф.

Уколико победе Црну Гору, "орлови" би тријумфом над Бугарском у последњем колу, у новембру, осигурали пласман на Европско првенство, на којем нису играли још од далеке 2000. године, када је екипу као капитен предводио управо Пикси.

Србија је пре три дана поражена у Будимпешти, иако је имала прегршт прилика за повољан резултат, нарочито у другом полувремену.

У првом дуелу два тима у Подгорици, Србија је остварила победу головима Душана Влаховића у финишу меча.

Утакмица на стадиону "Рајко Митић" игра се од 20.45, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, док кретање резултата и ток меча можете пратити на нашем порталу.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара