Читај ми!

Тухел: Победа битна за наше самопоуздање и напредак, морамо још много да радимо

Тренер фудбалера Бајерна Томас Тухел изјавио је да није задовољан игром свог тима иако је клуб из Минхена победио Манчестер јунајтед на старту нове сезоне Лиге шампиона, преносе немачки медији.

Бајерн је на свом терену победио Манчестер јунајтеда резултатом 4:3 (2:0) у првом колу групе А Лиге шампиона.

"Парадоксално је да смо боље одиграли друго полувреме, а изгубили га, док смо лошије одиграли прво које смо добили. Овај резултат је велики за наше самопоуздање и напредак, али још морамо много да радимо. Претили смо читав меч, стварали шансе, а на крају смо имали срећу да нисмо испустили победу. Нисмо 100 одсто срећни, али реакција је била добра", изјавио је Тухел, који је због суспензије пратио меч са трибина.

Бајерн је на мечу са Манчестер јунајтедом водио Тухелов помоћник Золт Лев.

"Разочаран сам. Требало је да останемо у утакмици. Када дате Бајерну три гола морате да узмете макар бод. Ми смо у периоду када је много тога против нас. Морамо сами да заслужимо срећу. Играли смо последње три утакмице против великих тимова", изјавио је после меча менаџер Манчестер јунајтеда Ерик Тен Хаг.

Бајерн ће у другом колу Лиге шампиона гостовати Копенхагену, док ће Манчестер јунајтед на свом терену играти са Галатасарајем.

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво