Читај ми!

Крстајић: Знамо да Србија има мане, покушаћемо да их искористимо

Селектор фудбалске репрезентације Бугарске Младен Крстајић изјавио је пред утакмицу са Србијом да ће његов тим покушати да искористи мане противника, преноси Моцартспорт. Утакмица између Бугарске и Србије игра се у уторак од 20.45. Пренос је на нашем Првом програму.

Крстајић је напоменуо да је Србија фаворит, али да његова екипа, иако млада, може да искористи мане ривала и оствари добар резултат.

"Чека нас Србија, најбоља екипа у групи, са одличним појединцима, тактички јака. Знамо да има и мане, покушаћемо да их са перспективним тимом искористимо. Надам се да можемо да супротставимо Србији. Видећемо за колико ће бити довољно", истакао је Крстајић.

Додаје да је национална селекција тренутно у реконструкцији и да је састав подмлађен.

"Подмладили смо екипу, али немамо довољно играча у Лигама петице као Срби, осим Илие Груева из Вердера. Имамо капитена екстра класе Кирила Десподова, остали су млади, имају потенцијал, али не играју у својим клубовима. Ми боље немамо. Ако имате боље - дајте.“

“Ову екипу смо подмладили и играће заједно десет година, сигурно. Само, не може се преко ноћи. Да знате и за сад и убудуће. Није питање за мене што млади момци не играју у клубовима, већ за неког другог", констатовао је селектор Бугарске.

Капитен репрезентације Кирил Десподов очекује да Бугарска обрадује публику у Разграду.

"Србија је најбоља екипа у нашој групи. Има искусне играче, сјајне индивидуалце и квалитетног селектора. Даћемо све од себе, оно што смо приказали против Литваније, а било је добро, желимо да поновимо. Та енергија и ангажман би требало да нас красе против Србије", закључио је крилни нападач Лудогореца.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара