Читај ми!

Терзић: Иза нас је историјска сезона, поносни смо на постигнуте резултате

Генерални директор Фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић рекао је да је иза црвено-белих историјска сезона, те да су поносни на постигнуте резултате у домаћим такмичењима.

Црвена звезда је након титуле у Суперлиги Србије освојила и Куп Србије. Звезда је у финалу Купа савладала Чукарички са 2:1 и освојила трећу узастопну дуплу круну.

Црвена звезда је почетком сезоне остала без тренера, а решење је нашла у помоћнику Дејана Станковића – Милошу Милојевићу, Терзић је рекао да је екипа морала да се прилагоди новој фудбалској филозофији коју је стратег Звезде наметнуо.

"Желим да захвалим играчима на феноменалном односу током целе сезоне и стручном штабу на посвећеном раду, а Милошу Милојевићу зато што се показао као прави војник Црвене звезде и заслужио је да има дуплу круну. Иза нас је историјска сезона, морамо да будемо поносни на постигнуте резултате", истакао је Терзић.

Црвена звезда је освајањем Суперлиге Србије обезбедила групну фазу Лиге шампиона наредне сезоне, а црвено-бели су се договорили о трогодишњој сарадњи са Бараком Бахаром.

"На навијачима је да дођу у недељу и поздраве шампионе, које ће следеће сезоне гледати у најквалитетнијем европском такмичењу. Захвалио бих и својим најближим сарадницима, нас напоран рад тек очекује са жељом да навијачи буду у септембру поносни на екипу која ће Звезду представљати у Европи", поручио је Терзић.

Звезда је доминантно освојила титулу у националном првенству, а у Купу Србије је крунисала сезону.

"Задовољство је оно што преовладава дан после историјске треће дупле круне у низу. Звезда наставља да обара рекорде и подиже стандарде у сваком смислу те речи, од квалитета самог фудбала до резултата на терену и увелико већ размишљамо о такмичењу у Лиги шампиона", поручио је Звездан Терзић.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво