Нови гол Коларова

Палермо је на свом терену убедљиво победио Лацио са 3:1, а једини гол за римску екипу постигао је Александар Коларов. Палермо је шести на табели са 40 бодова, док Лацио заузима 15. место са 25 бодова.

Фудбалери Роме победили су Катанију са 1:0 и тако смањили заостатак за водећим Интером на пет бодова, док је Јувентус победио Болоњу са 2:1 и попео се на четврто место на табели.

Једини гол на утакмици у Риму постигао је црногорски репрезентативац Мирко Вучинић у 18. минуту. То је био његов пети гол у првенству.

Рома се тако са 50 бодова приближила лидеру на табели Интеру на пет бодова заостатка. Актуелни шампион Италије синоћ је одиграо без голова са Сампдоријом.

Екипа Катаније, коју тренира Синиша Михајловић, после 11. пораза у првенству налази се на 17. месту са 24 бода и има бод мање од Ливорна који се налази у зони испадања.

Јувентус је на гостовању победио Болоњу са 2:1 и попео се на четврто место на табели са 41 бодом. До друге узастопне победе у првенству, црно-бели су дошли головима Дијега и Антонија Кандреве, док је једини гол за домаће постигао Антнио Буше.

Од 20.45 часова играју Бари и Милан.

Фиорентина је после преокрета у Фиренци успела да победи Ливорно са 2:1.

Гости су повели голом Нелсона Риваса у 36. минуту, а домаћи су у другом полувремену, после уласка Адема Љајића у игру заиграли боље и успели да преокрену. Бивши играч Партизана је асистирао Хуану Варгасу, који је у 62. минуту изједначио, док је победоносни гол за домаће постигао Алберто Ђилардино у 78. минуту.

Фудбалери Кјева остварили су важну победу на гостовању против Аталанте од 1:0, док је Каљари победио Парму са 2:0, а Сијена и Наполи су одиграли без голова.

 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара