Читај ми!

Голеада у Нишу, Раднички надиграо Јавор и побегао из опасне зоне

Фудбалери Радничког из Ниша савладали су Јавор са 3:2 у мечу петог кола плеј-аута Суперлиге Србије. Спартак бољи од Младости из Лучана, реми Радника и Младости ГАТ.

Борба за опстанак у Суперлиги Србије се наставља. Велика гужва у доњем делу табеле два кола пред крај првенства. Нишлије су са нова три бода побелге из опасне зоне, али још нису обезбедиле опстанак.

У доигравање иду две екипе и о опстанку у Суперлиги играће са тимовима из Прве лиге Србије, а две последњепласиране се селе у Прву лигу Србије.

Раднички је у три пута стизао до предности, Јавор је два пута успео да изједначи, трећи није. Домаћин је повео у 17. минуту, прецизан са беле тачке био је Пејовић. Гости су изједначили у 24. стрелац је био Кампбел. Четири минута касније Белаковић је вратио предност Радничком.

У 53. минуту Јавор је изједначио, сигуран извођач најстроже казне био је Гојковић. Коначних 3:2 за домаћине поставио је Шкрбић у 72. минуту.

Фудбалери Спартака из Суботице савладали су Младост из Лучана са 2:0. Голове за домаћу екипу постигли су Срђан Хрстић у 60. минуту и Јанко Тумбашевић у 87. минуту.

Екипе Радника и Младости ГАТ ремизирали су у Сурдулици 1:1. Петар Кунић је у 49. минуту постигао је гол за вођство домаћег тима, док је Немања Милић у 65. минуту донео изједначење екипи из Новог Сада.

Суперлига Србије, плеј-аут пето коло:

Недеља:
Колубара – Напредак 2:2

Понедељак:
Раднички Ниш – Јавор 3:2
Радник Сурдулица – Младост ГАТ 1:1
Спартак – Младост Лучани 2:0

Табела:
Напредак 38
Колубара 38
Раднички Ниш 35
Спартак 35
Јавој 34
Младост Лучани 32
Радник Сурдулица 31
Младост ГАТ 29

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се