Звезда огорчена због напада на Бутулију

У Црвеној звезди огорчени због напада на тренера рукометаша Црвене звезде Игора Бутулију. Напад на Бутулију је напад на целу Звездину породицу, наводи се у саопштењу.

Фудбалски клуб Црвена звезда издао је саопштење поводом напада на члана свог Управног одбора и тренера рукометаша "црвено-белих" Игора Бутулију.

Бутулија је повређен у Новом Саду, када су га домаћи навијачи гађали пиротехником и том приликом повређен му је ушни живац. 

"Запањени смо да, ни скоро два дана од инцидента, нико ко је у њему учествовао није одговарао. Желимо да спортска јавност озбиљно схвати оно сто се десило у Новом Саду. Није у питању само инцидент који је унапред припремљен са циљем да се Црвена звезда спречи на неспортски начин да освоји титулу првака", наводи се у саопштењу.

ФК Црвена звезда подсетио је и да је Бутулија најбољи млади рукометни тренер у Србији и да је играјући репрезентативац "донео много радости нашем народу".

У саопштењу се додаје и да је напад на Бутулију "напад на целу Звездину породицу".

Навијачи Војводине су у петак у Новом Саду на утакмици са Црвеном звездом бацили близу клупе гостију пиротехничко средство "топовски удар" од чије експлозије је повређен Бутулија.

Утакмица је прекинута, а Бутулија је пребачен у Ургентни центар у Београду из којег је изашао тек после вишечасовних прегледа, током којих је констатовано да има повреду ушног живца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара