Интер непобедив и са деветорицом

У италијанској Серији А фудбалери Ђенове су победили Удинезе са 3:0, док су Интер и Самдорија одиграли нерешено 0:0. Већи део сусрета Интер игра са два играча мање од 74. минута са једин. Одлична игра капитена наше репрезентације Дејана Станковића.

Ђенова је победом остала у трци за једно од места које води у неки од европских купова, а Удинезе је остао на зачељу табеле.

Интер, који брани титулу, завршио је меч са девет играча, јер је Самуел морао да напусти терен у 32. минуту због два жута картона, као и Кордоба који је из истог разлога изашао у 38. минуту. Ни гости нису у комплетном сатаву завршили меч јер је у 74. минуту искључен Пацини.

Фудбалере Интера није пореметило то што су играли са два играча мање. Напротив, након искључења Кордобе Интер је заиграо много боље него у првих 30. минута.

Сампдорија, једноставно, није могла да се снађе на терену са два играча више. Беспотребно је компликовала нападе, покушавала проигравањима са пола терена, што никако није уродило плодом.

Интер је вребао своје шансе, одличном покретљивошћу успевали су да парирају противнику. У 74. минуту Станковић је био у продору, на њега је преоштро стартовао Пацини и заслужено добио други жути, односно, црвени картон. Од тог тренутка домаћин је има "само" једног играча мање.

Најбољу прилику на мечу, једину стопостотну наобе стране, пропустио је Интер. Сјан продор, у овом мечу резервисте , Пандева, који проналази Етоа у казненом простору, овај се ослобађа пратиоца шутира, међутим, голман успева да избаци лопту у корнер. Тако је ова прилика отишла у неповрат.

Данас се састају:
Аталанта - Кјево
Болоња - Јувентус
Каљари - Парма
Фиорентина - Ливорно
Палермо - Лацио
Рома - Катанија
Сијена - Наполи
Бари - Милан

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара