Вучелић остаје на челу Партизана, црно-бели испунили услове за европску лиценцу

Фудбалери Партизана играће наредне сезоне на европској сцени јер су испуњени услови за добијање лиценце, саопштио је председник Милорад Вучелић на Скупштини клуба.

Скупштина Фудбалског клуба Партизан одлучила је да Милорад Вучелић настави са обављањем функције председника клуба наредних пет година.

Милорад Вучелић је након дужег излагања о стању у клубу, али и реализованим циљевима у последњих осам година предложио Скупштини да га разреши функције председника клуба, али је добио поверење чланова и наставиће са вођењем црно-белих.

Заседање скупштине Фудбалског клуба Партизан почело је са закашњењем, а Вучелић је у делу обраћања члановима истакао да је Партизан стекао услове за стицање лиценце за наступе у европским такмичењима.

"Хоћу да вас обрадујем, данас су услови за стицање лиценце за играње Партизана у Европи испуњени. Хоћу поново, из свег срца за то да захвалим председнику, Александру Вучићу и држави Србији, која је свестрано и пресудно помогла“, рекао је Вучелић.

Вучелић је додао да је свестан да ће Управа сада бити под додатним притиском навијача.

"Могу после овога да вичу и једно и друго. Знам да ће бити вређања, да не помињем сад која, знам да ће се чути и 'Управа, напоље'. Само, не осећам се кривим. Учинио сам све по мери својих максималних могућности. Оне јесу ограничене, али су по мојој мери“, поручио је председник Партизана Милорад Вучелић.

недеља, 28. мај 2023.
16° C

Коментари

Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
PTc
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Operacija kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.