Вучелић остаје на челу Партизана, црно-бели испунили услове за европску лиценцу

Фудбалери Партизана играће наредне сезоне на европској сцени јер су испуњени услови за добијање лиценце, саопштио је председник Милорад Вучелић на Скупштини клуба.

Скупштина Фудбалског клуба Партизан одлучила је да Милорад Вучелић настави са обављањем функције председника клуба наредних пет година.

Милорад Вучелић је након дужег излагања о стању у клубу, али и реализованим циљевима у последњих осам година предложио Скупштини да га разреши функције председника клуба, али је добио поверење чланова и наставиће са вођењем црно-белих.

Заседање скупштине Фудбалског клуба Партизан почело је са закашњењем, а Вучелић је у делу обраћања члановима истакао да је Партизан стекао услове за стицање лиценце за наступе у европским такмичењима.

"Хоћу да вас обрадујем, данас су услови за стицање лиценце за играње Партизана у Европи испуњени. Хоћу поново, из свег срца за то да захвалим председнику, Александру Вучићу и држави Србији, која је свестрано и пресудно помогла“, рекао је Вучелић.

Вучелић је додао да је свестан да ће Управа сада бити под додатним притиском навијача.

"Могу после овога да вичу и једно и друго. Знам да ће бити вређања, да не помињем сад која, знам да ће се чути и 'Управа, напоље'. Само, не осећам се кривим. Учинио сам све по мери својих максималних могућности. Оне јесу ограничене, али су по мојој мери“, поручио је председник Партизана Милорад Вучелић.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара