Дуљај: Резултатима против тешке ситуације

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је да очекује тежак меч против Војводине и додао да црно-беле само повољни резултати могу да извуку из тешке ситуације.

Партизан ће у суботу од 20 сати гостовати екипи Војводине у 28. колу Суперлиге Србије.

Дуљај је истакао да је Партизан тренирао у претходном периоду у некомплетном саставу због репрезентативних обавеза појединих фудбалера.

"Војводина има енергичног тренера, организована су екипа и доста су агресивни. Имају доста квалитетних појединаца, који у сваком тренутку могу да реше утакмицу. Играју висок пресинг и доста су агресивни, имаће велику подршку домаћих навијача. Без обзира што имају добре појединце морамо да мислимо како ће ми да изгледамо на тој утакмици. Понављам да из ове наше тешке ситуације могу да нас извуку само повољни резултати", рекао је Дуљај на конференцији за медије у Београду.

Он је навео да очекује тежак меч против Војводине.

"Сви који играју против Партизана имају већи мотив, што је и нормално. Сви играчи који су имали репрезентативне обавезе, су се вратили, осим Фусенија Дијабатеа. Он се још није вратио после репрезентативних обавеза. Ако ме питате где је, засад немам никакву информацију", додао је тренер Партизана.

Дуљај је рекао да ће у суботу одлучити ко ће путовати у Нови Сад и ко ће конкурисати за место у стартној постави.

"Претпостављам да постоји неки притисак код наших играча, можда ћемо им бити лакше што играју у Новом Саду. Увек када играмо на нашем стадиону без обзира на број навијача. Где год играју фудбалери морају да се осећају конфорно и не сме да буде страха. Свака наредна утакмица је за нас најважнија, а то је у овом тренутку дуел са Војводином у Новом Саду. У овом тренутку за нас ће свака утакмица да буде финале", истакао је Дуљај.

понедељак, 02. октобар 2023.
19° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"