"Орлови" у Подгорици траже нову победу у квалификацијама за Евро

Фудбалска репрезентација Србије у Подгорици игра против Црне Горе други меч у квалификацијама за Европеко првенство. Директан пренос меча је на Првом програму РТС-а од 20.45, кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

"Орлови" су у премијерном мечу у Групи Г квалификација за Европеко првенство 2024. године без већих потешкоћа савладала Литванију 2:0 и уписала прве бодове.

Сада следи дуел са Црном Гором, која је много озбиљнија екипа од првог противника, што је и доказала победом у Софији против Бугарске.

Селектор Драган Стојковић Пикси рекао је пред меч да не постоје тајне између две екипе, као и да ће његови момци у Подгорици ићи на победу.

Црна Гора, од самосталности, никада није учествовала на неком великом такмичењу, али то не значи да не поседује квалитет да се надиграва са најбољим европским селекцијама.

Највеће звезде тима су свакако некадашњи фудбалери Партизана, Стефан Савић и Стеван Јоветић, али селектор Миодраг Радуловић може да рачуна на још неколицину квалитетних фудбалера.

Србија није учествовала на Европском првенству још од 2000. године, па је одлазак у Немачку приоритет за селектора Пиксија и његову екипу.

Победа над Црном Гором дала би и додатну дозу самопоуздања "орловима" пред наставак квалификација у јуну, када се играју мечеви са Бугарском и Мађарском.

Две репрезентације састале су се у Лиги нација 2018. године, а оба пута славила је Србија – 2:0 у гостима и 2.1 у Београду.

Директан пренос утакмице из Подгорице можете гледати на Првом програму РТС-а од 20.45, док на нашем порталу можете пратити текстуални пренос меча и кретање резултата.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво