Кејн: Желим да будем део репрезентације што је дуже могуће

Репрезентативац и капитен Енглеске Хари Кејн изјавио је након меча са Италијом да му обарање рекорда у категорији најбољег стрелца репрезентације много значи.

Фудбалска репрезентација Енглеске у дербију првог кола квалификација за Европско првенство 2024. године савладала је Италија у Напуљу 2:1.

Енглези су у репризи претходног финала Европског шампионата били бољи од Италијана, а меч ће најдуже памтити Хари Кејн, који је постигао гол са беле тачке у 44. минуту и постао најбољи стрелац у историји Гордог Албиона са 54 гола.

"Овај рекорд ми бескрајно значи. Били смо тако узбуђени што поново облачимо дрес Енглеске. Морао је да буде пенал и након што сам послао лопту у мрежу осетио сам бујицу емоција. Желим да захвалим свим саиграчима, стручном штабу, навијачима, супрузи, читавој породици и свима који су ми помогли да стигне овде где сам данас. Магичан тренутак за мене. Играти за Енглеску је вероватно најузвишенији осећај са којим сам се суочио откако сам у фудбалу. Желим да будем део репрезентације што је дуже могуће и као нападач желим да постижем голове у свакој утакмици. Надам се да ће их бити још много", изјавио је Кејн.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво