Роналдо жели да обори још један рекорд

Португалац Кристијано Роналдо изјавио је на конференцији за медије да жели да постане играч са највише одиграних утакмица у репрезентативном фудбалу икада, пренели су португалски медији.

Репрезентација Португалије почиње квалификациони циклус утакмица за Европско првенство, први противник им је селекција Лихтенштајна.

Кристијано Роналдо би на мечу против Лихтенштајна, уколико се нађе у тиму, могао да обори светски рекорд по броју наступа за репрезентацију.

"Рекорди су моја мотивација, желим да постанем фудбалер са највише одиграних утакмица за репрезентацију у историји, то било нешто што би ме чинило поносним. Али ту не стајем, и даље желим да играм за репрезентацију", рекао је Роналдо на конференцији за новинаре у Лисабону.

Роналдо је одиграо 196 мечева за селекцију Португалије. Он тренутно дели овај рекорд са репрезентативцем Кувајта Бадером Ал-Мутавом.

"Имам још много да дам селекцији. Не правим дугорочне планове о наступима на ЕП 2024. и Светском првенству 2026. године", истакао је Роналдо.

Португалија се налази у Групи Ј квалификација за Европско првенство 2024. са селекцијама Лихтенштајна, Луксембурга, Словачке, Босне и Херцеговине и Исланда.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво