Милојевић: Неки играчи су јачи на речима него на делу

Тренер Црвене звезде Милош Милојевић рекао је после утакмице у Крушевцу да су неки његови играчи јачи на речима него на делу.

Звезда је у Крушевцу освојила само бод против Напретка, а тренер црвено-белих није био задовољан постигнутим резултатом.

Напредак нас није изненадио, хтели смо да видимо колико неки играчи могу. Нажалост, неки су јачи на речима него на делу", рекао је тренер Црвене звезде после утакмице и честитао Напретку на освојеном боду.

Црвено-бели су после 27 одиграних кола у Суперлиги задржали прво место на табели са 18 бодова више од другопласираног ТСЦ-а.

"Утакмица у којој не искористимо шансе и будемо кажњени из три повезане грешке. Прво беспотребан фаул, затим лоша реакција и онда 'спавање' на другој лопти, то се кажњава. Добио сам одговоре на питања ко може, а ко не може да изнесе захтеве, тако да је било добрих ствари, али недовољно да се победи у Крушевцу", рекао је Милојевић, пренео је званични сајт клуба.

У Суперлиги Србије следи репрезентативна пауза од две недеље.

"Пријаће са менталног аспекта, али има много играча, који паузу морају да искористе да додатно раде, јер сматрам да им одмор није потребан, с обзиром да нису имали минутажу", додао је тренер Црвене звезде.

Милојевић је на крају истакао да највише због тога што фудбалери Црвене звезде нису наградили навијаче победом.

"Жао ми је због навијача, дођу, играмо 45 минута одлично, али менталитет је такав какав јесте, и за то нам треба промена у саставу. Ко може да прати наш 'воз' може, ко не може, не може", закључио је Милојевић.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се