Мурињо: Шпански медији су непоштени!

Поједини шпански листови измишљају вести. Не преговарам са Реалом, рекао Жозе Мурињо. "Посебни" не прича о Челсију до конференције за штампу.

Тренер италијанског фудбалског шампиона Интера Жозе Мурињо поново "ратује" са "седмом силом". Мурињо је негирао да преговара са руковдством Реал Мадрида и рекао је да су поједини медији у Шпанији "непоштени".  

"Поједини новински листови у Шпанији су непоштени и измишљају вести - ја нисам део те игре", рекао је Мурињо италијанским медијима.

Поједини шпански медији су писали о томе да ће на клупу "краљевског" клуба сести харизматични Португалац, што је поштено разбеснело Муриња.

"Неки људи изгледа не могу да схвате две ствари, да дајем изјаве само на конференцији за новинаре и да не гостујем у телевизијским забавним емисијама. Није ми забрањено да говорим, него не волим такве ствари", додао је "посебни".

Интер ће у среду на свом терену играти против Челсија, прву утакмицу осмине финала Лиге шампиона, а Мурињо је рекао да не жели да даје изјаве пре конференције за новинаре. 

"Знам да сви у Енглеској једва чекају да кажем нешто о Челсију, али мораће да сачекају до конференције за новинаре. Тада ћу причати само о предстојећој утакмици", рекао је бивши тренер Челсија.

Португласки тренер се, ипак, осврнуо на изјаву председника Наполија Аурелија де Лорентиса, који је рекао да никада не би ангажовао Муриња. 

"Де Лорентис? Он не може да ме приушти", поручио је Мурињо.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара