Читај ми!

Морињо: Могао сам у децембру да напустим Рому

Тренер фудбалера Роме Жозе Морињо признао је да је у децембру прошле године могао да напусти римски клуб, али да је одлучио да настави каријеру у Италији.

Италијански медији подсећају да је Морињо имао понуде да преузме селекцију Португалије и Бразила, као и неколико клубова из Премијер лиге.

"Могао сам у децембру да напустим Рому, али нисам. Ово је мој живот, сваки дан је борба. Некада се чини да се мучимо, али смо у врху табеле са осталим екипама, које су јаке и имају шта да покажу", рекао је Морињо.

Италијански новинари су затражили мишљење од португалског стручњака о Николу Заниолу, који је тражио да напусти Рому, као и о Крису Смолингу.

"Заниоло је проблем за клуб, немам ништа са тим. Он мора своје проблеме да реши са клубом, а не са мном. Што се тиче Смолинга, не могу ништа да учиним да га убедим да потпише нови уговор", закључио је португалски тренер.

Морињо (60) је тренер Роме од 2021. године, а пре тога је водио Тотенхем, Манчестер јунајтед, Челси, Реал, Интер, Порто и Леирију. Он је прошле године са Ромом освојио Лигу конференцију.

среда, 29. март 2023.
0° C

Коментари

PRETPLATA
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
B1 i B6 za Regeneraciju Diskova
Дискус хернија, болест 21. века
ma kakav vrabac
Дискус хернија, болест 21. века