Читај ми!

Звезда почела припреме, на окупљању 17 фудбалера

Део фудбалера Црвене звезде одрадио је данас први тренинг после зимске паузе, а на списку шефа стручног штаба "црвено-белих" Милоша Милојевића нашло се 17 играча.

"Црвено-бели" су почели припреме за пролећни део сезоне тренингом који су одрадили у преподневним часовима. Црвена звезда је први део сезоне завршила на првом месту на табели Суперлиге Србије са 53 бода, док ће у осмини финала Купа Србије играти са Радничким из Сремске Митровице.

"Поред стандардних искусних играча наше екипе и млади фудбалери су са тренажним процесом започели пре окупљања целокупног тима, како би имали више времена за рад са Милојевићем. Значајан период је пред момцима који представљају будућност клуба, а у наредним данима ће имати прилику да се докажу младом стратегу и унапреде одређене сегменте игре. 'Црвено-белима' су прикључени из нашег развојног тима Јован и Никола Митуљикић, као и Никола Кнежевић који су сјајним издањима у Првој лиги Србије заслужили позив шефа стручног штаба", наводи се у саопштењу Црвене звезде.

Окупљању су присуствовали Милан Борјан, Марко Гобељић, Милан Родић, Ненад Крстичић, Радован Панков, Немања Мотика, Никола Станковић, Стефан Лековић, Лазар Николић, Вељко Николић, Јегор Пруцев, Иракли Азаров, Стефан Митровић, Јован Мијатовић, Јован Митуљикић, Никола Митуљикић и Никола Кнежевић. 

Званична прозивка је планирана за 2. јануар када ће се и остали играчи "црвено-белих" прикључити тренинзима.

Екипа ће тренирати у Београду до одласка на припреме у Турску 8. јануара.

Црвена звезда ће у 20. колу Суперлиге Србије 4. фебруара дочекати Војводину.

петак, 31. март 2023.
14° C

Коментари

Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно
PRETPLATA
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета