Читај ми!

Милуновић: Показали смо снагу, уз навијаче до евро пролећа

Фудбалер Црвене звезде Немања Милуновић изјавио је да је екипа направила велику ствар са три победа на гостовањима у последњих седам дана и исказао увеерење да ће тако и наставити. Посебно се захвалио на подршци са трибина и позвао навијаче да подрже тим у четвртак увече (21.00) против Трабзона у Лиги Европе.

Фудбалери Црвене звезде савладали су Раднички у Нишу са 2:1 у мечу 16. кола Суперлиге Србије и комплетирали серију од три победе на гостујућим теренима у домаћој лиги.

"Традиционално је тешко играти у Крагујевцу, Новом Саду и Нишу, али смо показали способност да збијемо редове кад је потребно и упишемо тријумфе у веома важном циклусу за нас. Заправо, ово је можда и најважнији циклус у актуелној сезони и веома сам поносан што за сада све функционише добро", изјавио је Милуновић.

Искусни дефанзивац је посебно нагласио значај подршке са трибина на сва три гостовања, поготово на дербијима у Новом Саду и Нишу.

"Велики број звездаша је дошао, а песма са трибина нас је водила до победе. Заиста се много боље осећамо када играмо пред великим бројем наших навијача и надам се да ће тако бити и у четвртак. Управо то је сада најважније, да се уз подршку са трибина, покажемо у најбољем могућем светлу и изборимо пролеће у Европи. Сматрам да имамо квалитет и да заслужујемо да презимимо, а навијаче још једном, позивам да дођу у што већем броју", поручио је Милуновић.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво