Красић скуп за Ливерпул

Милош Красић не иде у Ливерпул јер екипа са Мерсисајда једноставно нема довољно новца да откупи његов уговор. Мадридски Реал има највеће шансе да доведе српског репрезентативца. У трци још Милан, Интер, али и оба клуба из Манчестера.

После пораза од Арсенала, који ће свакако закомпликовати Ливерпулова настојања да се домогне места које гарантује учешће у ЛИги шампиона, екипа са Енфилда претрпела је још један ударац пошто је Милош Красић одбацио могућност да на лето заигра за "црвене".

"То је, за сада, немогуће. Упознат сам са ситуацијом у Ливерпулу и цена који је одредио мој тим је превисока за енглеске гиганте, а и ја, да будем искрен, имам другачије амбиције", рекао је Красић, а преносе британски медији.

Красићева изјава уследила је свега дан након што су острвске спортске новине објавиле да је Милан Јовановић потписао трогодишњи уговор са Ливерпулом вредан око три милиона евра по сезони, као и да је Рафаел Бенитез "капарисао" и везног играча српске репрезентације и московског ЦСКА.

"Волео би да носим исто дрес као и он (Јовановић), али...", рекао је Красић.

Како пишу руски медији, ЦСКА за Красића тражи 12 милиона евра, што је знатно више него што Ливерпул, бар у овом тренутку и са овим власницима може да понуди.

Красићева следећа дестинација лако би могао бити милански Интер, јер московски међи најављују сензационални трансфер Мариа Балотелија у ЦСКА, а новац за тај уговор би био обезбеђен продајом српског играча.

Његов менаџер Дејан Јоксимовић најавио је да би више детаља о трансферу могло бити познато следеће седмице, посе утакмице Лиге шампиона између ЦСКА и Севиље

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара