Из Борче у Арсенал

Арсен Венгер довео центархалфа БСК-а из Борче Стефана Савића. У трци били Тотенхем и Бирмингем. Договор постигнут после десет дана преговора око обештећења од 2,25 милиона фунти, које је Арсенал сматрао превисоким.

Арсенал потписао предуговор са Стефаном Савићем из борчанског БСК-а, после десетодневне пробе, утакмице одигране иза затворених врата и преговора око обештећења.

Менаџер Арсенала организовао утакмицу, која ће бити одиграна иза затворених врата, после чега је одлучио да ангажује деветнаестогодишњег Стефана Савића из БСК-а, пишу острвски медији.

Венгер, коме је пре свега неколико дана Манчестер јунајтед "испред носа" отео Криса Смајлинга, жели нове играче у одбрани, па је на десетодневну пробу стигао центархалф тима из Борче, за чији уговор БСК тражи 2,25 милина фунти, што се управи Арсенала чини претераним.

"Постоје понуде Тотенхема и Бирмингема, али за мене нема дилеме", рекао је Савић у Лондону, а преноси тамошњи "Ивнинг стандард", који наводи да ће се млади фудбалер наћи на Емирејтс стадиону већ на лето.

Савић је прошле године проглашен за најбољег младог фудбалера Црне Горе.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се