Ници прети казна, навијачи дивљали

Ници и њеним навијачима прети озбиљна казна, пошто је око 200 изгредника после пораза од Монака улетело на терен и потукло се са полицијом и навијачина гостујућег тима. Једна особа повређена, две ухапшене. Француска затечена.

Француска министарка спорта Рама Јад затражила је да се распусте групе навијача одговорне за суботњи инцидент, у коме су, после пораза Нице од Монака, изгредници утрчали на терен и потукли се са обезбеђењем и полицијом.

Јад је, такође, најавила да ће изгредницима, убудуће бити забрањен улазак на стадион, као и да ће затражити најстроже казне против особа одговорних за нереде, пише "Екип".

Председник Нице Жилбер Стелардо је најавио да ће против "непознатих починитеља" бити подигнуте кривичне пријаве. "Сањам о томе да имамо навијаче као Енглези. Желео би навијаче који имају другачије квалитете од наших".

"Уколико је и било окршаја са полицијом, надам се да су навијачи Нице добили по глави. Шта очекујете да ми урадимо? Не можемо ми да их контролишемо", рекао Стелардо одмах после утакмице,

Тренер Монака Ги Лакомб, који се и сам нашао на мети навијача док је водио Пари Сен Жермен, рекао је да навијачи, у последње време, "једноставно не умеју да прихвате пораз".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се