Креспов повратак у Парму

После 10 година, Ернан Креспо поново облачи дрес Парме. Тако се аргентински фудбалски интернационалац након турнеје по великим клубовима вратио у тим у којем је стекао светску славу.

Ернан Креспо, бивши аргентински репрезентативац, прешао је из Ђенове у Парму, клуб у којем је пре 14 година почео каријеру у италијанској Серији А.

"Немам речи којима бих описао своју срећу. Једноставно, не могу да верујем да сам се вратио. Бити поново овде је неописив осећај", рекао је Креспо који је ове сезоне за Ђенову постигао пет голова.

Креспо се нада наступу на Светском првенству у Јужној Африци, иако зна да тренутно није у плановима селектора Дијега Марадоне.

Тридесетпетогидишњи фудбалер, за Парму је одиграо 116 утакмица и постигао 61 гол у периоду од 1996. године до 2000. године.

"У најлепшем сећању остао ми је гол за реми 1:1 са Јувентусом, када смо имали два играча мање. После тога сви су скочили на мене, укључујући тренера Алберта Малезанија. Одувек сам био навијач Парме", додао је Креспо који је од лета био члан Ђенове.

Креспо је са Пармом освојио Куп УЕФА и италијански куп, а у новом-старом клубу остаће до 2011. године.

Истовремено, да би у тиму направила место за Креспа, управа Парме продала је Аталанти нападача Николу Аморуза.

Креспо је у досадашњој каријери још играо за Ривер Плату, Интер, Челси, Милан и Лацио.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво