Куме пази лопта!

Велики острвски дерби Арсенал-Манчестер јунајтед сам по себи обећава спектакл, а замислите како би било да гледате меч у 3Д технологији. Меч "тобџија" и "ђавола" први спортски догађај који се преноси у 3Д технологији.

Најјача фудбалска лига у свету и, крајње објективно, најзанимљивији фудбал постаје још занимљивији. Навијачи у Британији имаће ту част да први пут у историји гледају фудбалски меч у 3Д технологији.

Недељни острвски дерби између Арсенала и Манчестер јунајтеда гости девет пабова у пет британских градова моћи ће да посматрају у 3Д технологији. 

Девет пабова у Лондону, Манчестеру, Кардифу, Единбургу и Даблину пружиће својим гостима несвакидашње и, не сумњамо, невероватно искуство.

Не зна се који су пабови у питању, јер се са телевизије "Скај" плаше да не дође до навале на те пабове, али се зна да је реч о четири паба у главном граду Енглеске, два у Манчестеру, и по један у Кардифу, Единбургу и Даблину. 

Телевизија "Скај" у априлу прошле године кренула је са "лајв" преносима у 3Д технологији, а меч на Емиратима биће први спортски догађај који ће бити преношен у новој технологији.

"Људи ће имати осећај да гледају утакмицу са прозора, као кроз неки портал на Емиратима и то са најбољих места", објаснио је Брајан Ленц из "Скаја".

Из "Скаја" су саопштили да ће у наредном периоду на стотине локација у Британији бити опремљене техником за праћење мечева у 3Д технологији.

Такође, план "Скаја" је да до краја године донесе 3Д технологију и у домаћинства. 3Д канал ће у почетку бити без додатне наплате за више од милион корисника који плаћају "премијум" пакете.

Процењује се да ће укупно 450 до 700 навијача (можемо рећи срећника) одгледати велики дерби у 3Д технологији.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво