Читај ми!

Роналдо чува фотељу Солскјеру, велики преокрет "ђавола" против Аталанте

Имала је Аталанта два гола предности против Јунајтеда, али су "ђаволи" великим преокретом на "Олд Трафорду" стигли до тријумфа 3:2. Кристијано Роналдо постигао победоносни погодак и до даљег сачувао Солскјера на клупи енглеског тима.

Главна тема остврских медија ових дана је да ли Оле Гунар Солскјер заслужује да остане на клупи Манчестера, али је његов тим волшебним преокретом против Аталанте доказао да има квалитет за велике домете.

Водили су гости из Бергама 2:0 на полувремену, имали и игру и резултат, али су "ђаволи" у наставку успели да постигну три поготка и дођу до тријумфа који их држи у игри за пласман у осмину финала.

Победоносни погодак постигао је Кристијано Роналдо, који се у свом 179. мечу у Лиги шампиона 137. пут уписао у листу стрелаца и још једном показао да је велико појачање за тим са "Олд Трафорда".

Гости су одиграли одлично прво полувреме, постигли два поготка и у сваком смислу доминирали над фаворизованим ривалом, али то није било довољно за нова три бода у Групи Ф Лиге шампиона.

Пашалић је у 15. минуту голом крунисао одличну акцију Мјуриела и Запакосте, да би Демирал у 29, после корнера Копмејнерса, донео велику предност екипи Ђанпјера Гасперинија.

Рашфорд је у последњим тренуцима првог дела погодио пречку и наговестио бољу игру Јунајтеда у наставку.

Управо је репрезентативац Енглеске смањио на 2:1 у 53. минуту, постигавши тако први погодак у својој првој утакмици ове сезоне у Лиги шампиона.

Мектомини је неколико минута касније погодио стативу, да би Хари Мегвајер, после још једне асистенције Бруна Фернандеса, у 75. минуту изједначио на 2:2.

Роналдо је у 81. минуту искористио одличан центаршут Шоа и главом спровео лопту у мрежу вечерас одличног аргентинског голмана Муса и донео велико славље домаћих навијача на "Театру снова".

Аталанта је тако забележила први пораз ове сезоне, Јунајтед други тријумф, а исте екипе састаће се у наредном колу 2. новембра.

У другој утакмици Групе Ф, Виљареал је убедљиво савладао Јанг Бојсе у гостима 4:1.

Пино и Морено су већ у првом делу донели "жутој подморници" два гола предности, смањио је Елија, да би до краја гости до краја постигли још два поготка, стрелци су били Морено и Чуквуезе.

На табели је Виљареал први са 6 бодова, колико има и Јунајтед, Аталанта је сакупила 4, Јанг Бојс је на 3.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво