Читај ми!

Станојевић: Kорак по корак и све ће бити како треба

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић на почетку припрема за пролећни део сезоне пожелео је играчима успешан рад и поручио да ће екипа ка остварењу циљева ићи корак по корак.

Станојевић је прозвао 36 фудбалера, црно-бели ће до 14. јануара тренирати на СЦ Телеоптик, а од 15. до 29. јануара други део припремема одрадиће у турском Белеку.

"Драго ми је да смо опет заједно. Не знам када је у последње време било 10-11 играча из омладинске школе. То је с једне стране лепо, а с друге обавезујуће за вас, за све нас, да знате шта значи носити дрес Партизана. Сви овде треба да знамо шта је Партизан и да осећате захвалност што сте део ове приче", рекао је Станојевић на СЦ Телеоптик.

Станојевић је истакао да је важно да млади играчи схвате шта значи бити део Партизана.

"Хоћу да идемо у том духу, јер је то важније од прављења резултата и побеђивања, да схватите која је ова громада од клуба и да то знате да носите. Не треба да мислимо да ћемо нешто лако достићи, све морамо заједно и нема никаквих алибија. Ми смо Партизан", навео је шеф стручног штаба црно-белих.

Станојевић је додао да играчи морају да буду спремни на јак ритам у наредном периоду.

"Желим вам успешан рад, да прођемо без повреда и да се сачувате у целој овој ситуацији, а на терену ћу вам рећи неке конкретније ствари. Хвала клубу на подршци у овим резултатски тешким временима. Полако, корак по корак и биће то како треба да буде", закључио је Станојевић.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво