Читај ми!

Партизан почео припреме, Станојевић прозвао 36 играча

Фудбалери Партизана почели су данас припреме за пролећни део сезоне, а тренеру Александру Станојевићу јавило се 36 играча, укључујући и повратника из Вождовца Марка Живковића.

Страни играчи ће се прикључити у понедељак, осим Макија Бањака, који је већ стигао у Београд и Жана Kристофа Бајбека, који са припремама почиње у суботу.

На списку се нашло 36 играча: Владимир Стојковић, Александар Поповић, Немања Стевановић, Филип Холендер, Никола Штулић, Жан Kристоф Бајбек, Милош Јојић, Никола Јовић, Филип Стевановић, Бибрас Натхо, Сејдуба Сума, Денис Стојковић, Такума Асано, Лазар Марковић, Никола Чолић, Александар Шћекић, Милан Смиљанић, Саша Здјелар, Лазар Павловић, Слободан Урошевић, Иван Обрадовић, Рајко Брежанчић, Игор Вујачић, Бојан Остојић, Светозар Марковић, Маки Бањак, Александар Миљковић, Александар Лутовац, Марко Живковић, Михајло Петковић, Вања Влаховић, Марко Миловановић, Самед Баждар, Лазар Савковић и Периша Пешукић.

Станојевић је поздравио црно-беле фудбалере и истакао да му је драго што на почетку припрема може да рачуна на велики број младих играча.

"Драго ми је да смо опет заједно. Не знам када је у последње време било 10-11 играча из омладинске школе. То је с једне стране лепо, а с друге обавезујуће за вас, за све нас, да знате шта значи носити дрес Партизана. Сви овде треба да знамо шта је Партизан и да осећате захвалност што сте део ове приче", рекао је Станојевић на СЦ Телеоптик.