ВАР донео победу Јунајтеду против Брајтона

Манчестер јунајтед је савладао Брајтон са 3:2 у првом мечу трећег кола Премијер лиге.

Тим из Манчестера је забележио први тријумф у овој сезони, одиграли су укупно два меча. Брајтон је претрпео други пораз.

Гледали смо изузетно узбудљив меч. Брајтон је стварао шансе, може се рећи да је деловао боље у пољу. Чак пет пута домаћин је погодио оквир гола на ово мечу. Срећнији тим био је Јунајтед који је успео да преокрене резултат и убележи нова три бода.

ВАР је имао доста посла на овом мечу. Прво је поништен још један пенал за домаћина, потом је Јунајтеду поништен гол због офсајда, да би на крају, али буквално на крају прегледом снимка судија досудио пенал за Јунајтед из кога су гости стигли до победе.

Брајтон је повео у 40. минуту са беле тачке. Лемптеја је у казненом простору оборио Фернандеш и судија је одмах показао на белу тачку. Сигуран извођач најстроже казне био је Мајпеј.

Само три минута касније изједначио је Јунајтед. Слободан ударац са леве стране, негде у висини пенала. Фернандеш је пребацио на другу стативу где је лопту дочекао Мстић и вратио је у срце петерца, она погађа Данка који је тако спроводи у сопствену мрежу.

Јунајтед је до преокрета стигао у 55. минуту. Фернандеш је пронашао Рашфорда на левој страни, овај је улетео у казнени простор изиграо целу одбрану домаћина и сместио лопту у мрежу.

Када се очекивало да ће тим из Манчестера овим резултатом однети победу уследила је права драма.

Брајтон који се није мирио са поразом и  успео је у петом минуту надокнаде да стигне до изједначења. Сјајн центаршут са десне стране, лопта је прелетела све и пала испред Марча коме није било тешко да са неколико метара савлада Де Хеу.

Ипак још није био крај. Јунајтеду је остао један напад. Лопта је завршила у корнеру. Бруно Фернандеш је извео корнер са леве стране, највиши у скоку био је Магуро лопта на путу до гола погађа у руку Мупеја. Судија то није видео, али након прегледаног снимка показао је на белу тачку.

Сигуран са креча био је Фернандеш и тиме донео свом тиму победу.

Премијер лига треће коло:

Субота:
Брајтон - Манчетер јунајтед 2:3
Кристал Палас - Евертон 1:2
18.30 ВБА - Челси
21.00 Барнли - Саутемптон

Недеља:
13.00 Шефилд - Лидс
15.00 Тотенхем - Њукасл
17.30 Манчестер сити - Лестер
20.00 Вест Хем - Вулфс

Понедељак:
18.45 Фулам - Астон Вила
21.00 Ливерпул - Арсенал

 

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво