Манчестер одустао од Љајића

Шампион Енглеске Манчестер Јунајтед саопштио је да је одустао од куповине првотимца Партизана и младог репрезентативца Србије Адема Љајића.

Прелазак Љајића у Манчестер Јунајтед био је договорен у јануару ове године, када је на "Олд Трафорд" отишао и Зоран Тошић, а нападач Партизана требало је да се придружи прваку Енглеске по завршетку јесењег дела шампионата Србије.

У образложењу одлуке да ипак не купи Љајића, Менчестер се позвао на одредбу уговора која му је омогућавала да у сваком тренутку одустане од трансфера.

"Имали смо опцију да у јануару купимо Љајића, али након што смо пажљиво пратили његов развој у протеклих 12 месеци, а имајући у виду чињеницу да су се многи млади играци из нашег погона већ доказали, одлучили смо да одустанемо од трансфера", изјавио је потрпарол Манчестер Јунајтеда.

Како је било објављено у јануару. укупан трансфер Тошића и Љајића у Манцецстер Јунајтед требало је да износи 16,5 милиона фунти, а за сада није познато колико ће "црно-бели" добити само за Тошића.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије