Звездаши за РТС: Доказ да Звезда може са најбољима

Фудбалери Црвене Звезде Павков, Борјан, Марин и Савић изјавили су за РТС након меча да је Ливерпул сада упознат са атмосфером у Београду, али и да је Звезда показала да јој је место са најбољима у Европи.

"Историјска победа, пресрећан сам због тога. Ушли смо у меч како треба и тако га завршили. Повукли смо се, бранили резултат али били храбри и исплатило се", изјавио је након меча Милан Павков.

"Оба моја гола су била невероватна, први ми је и дражи, скочио сам између два играча и више сам срећан због првог гола. Што се другог тиче, одлучио сам се на ударац и добро се завршило", додао је Павков.

"Ова екипа помера границе, у задње две смо померили многе. Нико није веровао да можемо у Европи нешто да урадимо, веровали смо једни у друге и дошли смо до тога да победимо један Ливерпул. Дали смо све од себе, погледајте атмосферу, ово може само Звезда и њени најбољи навијачи, нисмо смели да их изневеримо", изјавио је Милан Борјан.

"Како смо ушли у игру, знали смо да они ово нису очекивали. Они су мислили да на Енфилду имају најбољу атмосферу, али данас су видели шта је права атмосфера. Шта рећи за Павкова, фантастична партија, други гол је посебан, али најбитније је да се борио цео меч против можда најбољих играча на свету", изјавио је Марко Марин.

"Захвалио бих се Павкову, ето добио је и песму коју му је цео стадион скандирао и пуно ми је срце, због њега, Звезде, играча, навијача, свих", изјавио је Вујадин Савић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво