Партизан непријатно изненађен Звездиним ставом

Фудбалски клуб Партизан саопштио је да је непријатно изненађен ставом Црвене звезде која се изјаснила против одлуке да Драгомир Станковић суди суботњи "вечити дерби" и додао да подржава самосталност органа Фудбалског савеза Србије у делегирању судија.

"Не желимо да се бавимо тим стварима пред велики суботњи празник српског фудбала. Сматрамо то још једним непотребним притиском пред вечити дерби. Апсолутно подржавамо самосталност органа ФСС у делегирању судија и не бисмо више полемисали на ту тему", пренео је агенцији Бета став клуба портпарол Марко Вјетровић.

Он је казао и да се Партизан чак слаже с тим да Црвена звезда сутра преподне сама делегира судију који ће делити правду у вечитом дербију.

"Фудбалери Партизана ће по 137. пут изаћи на мегдан вечитом ривалу само са жељом да одиграју добру утакмицу и обрадују своје најверније присталице", рекао је Вјетровић.

Он је подсетио да је Црвена звезда иницирала састанак људи из два клуба, ФСС и судијске организације, али се представници тима из Љутице Богдана нису појавили на њему.

Раније данас, Црвена звезда је саопштила да не подржава избор Станковића за главног арбитра у 137. вечитом дербију.

Из клуба са Маракане саопштено је да је састанак био договорен за 14 сати, а да је ФСС сат времена пре тога објавио име судија, због чега се председник црвено-белих Владан Лукић није појавио.

У саопштењу је наведено и да би јавност у Србији требало да зна да су судију сутрашњег дербије одредили органи ФСС и Партизан, у чему Звезда није имала никакво учешће.

Црвена звезда у свом саопштењу није навела конретне разлоге због којих се противи избору Станковића.

"Вечити дерби" играће се сутра на стадиону Црвене звезде у 16.15, а црвено-бели тренутно имају четири бода више од другопласираног Партизна.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара