Рашовић: Амбиције Партизана су јасне, Додић: Oчекујем победу

Помоћни тренер фудбалера Партизана Вук Рашовић оценио је да његову екипу не очекује лак посао на сусрету са Јагодином у четвртфиналу Лав Купа Србије, али да је победа циљ упркос томе.

"Играмо веома важну утакмицу, против ривала који игра веома добро на свом терену, дисциплиновано, агресивно. Не очекујемо лаку утакмицу што потврђују и њихови последњи резутлати", навео је на конференцији за новинаре Рашовић и подсетио да Јагодина после пораза од Партизана од 0:3 није изгубила на четири узастопна меча.

"Та наша убедљива победа нас сигурно неће заварати. Добро знамо да морамо да играмо веома мотивисано и снажно и да пласман у наредну рунду неће изостати ако то учинимо... Наша амбиција је веома јасна", истакао је Рашовић.

Црно-бели и на утакмици у Јагодини неће моћи да рачунају на комплетан састав. Меч ће скоро сигурно пропустити Бранислав Јовановић и Рајко Брежанчић, а неизвестни су и наступи Марка Јовановића, Љубомира Фејсе и Бране Илића. Експеримената, ипак, неће бити, па ће на терен најјачи састав Партизана.

"Јагодина има искусну екипу са (Перицом) Огњеновићем, (Владимиром) Ђиласом, (Сашом) Цилиншеком и (Ирфаном) Вушљанином. Немају шта да изгубе због чега ће дати свој максимум... Знамо и да терен није у најбољем стању, да је нераван, али смо спремни на све замке. Не верујем да ће то моћи да нас поремети", навео је Рашовић.

"Сви су, колико видим, максимално концетрисани на Јагодину, готово да нико не размишља о вечитом дербију", истакао је Рашовић.

Додић: очекујем победу за пролаз у полуфинале

Шеф стручног штаба Јагодине Младен Додић најавио је да против Партизана, у четвртфиналу фудбалског Купа Србије, изводи најјачи састав и очекује победу и пролаз у полуфинале.

"Партизан, као освајач прошлогодишњег Купа, заслужује респект и улогу фаворита, али су наше амбиције победа и пролаз у полуфинале", рекао је Додић.

"Мислим да ће утакмица бити изузетно тешка, Партизан има сјајне појединце који могу у сваком тренутку да реше меч и у то смо се уверили у првенственом сусрету у Београду. Очекујем пун стадион, одличан амбијент у Јагодини и пролаз у следећи круг. Очекујем да ћемо пред домаћом публиком, уз храбру и паметну игру изборити пролаз у следећи круг такмичења", додао је Додић.

Он је напоменуо да се на повреду жали Бобан Николић, али да ће бити у саставу екипе.

"Са најјачим снагама излазимо на мегдан Партизану, најтежем и најјачем противнику у овом тренутку", тврди тренер Јагодине.

Нападач Владимир Ђилас је оценио да клуб "никада није био ближи пролазу у виши круг такмичења. Ми смо у бољој форми од Паризана, морамо то искористити и уз помоћ публике идемо у полуфинале", закључио је Ђилас.

Портпарол Јагодине Дејан Милошевић је поручио да продаја улазница "иде одлично" и да очекује да стадион у среду у 13 часова "буде испуњен до последњег места".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 13. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара