Џајић: Сјајна вест из Уефе, морамо да извучемо поуке

Почасни председник ФК Црвена звезда Драган Џајић изјавио је да је одлука Уефе да се утакмица против ЦСКА из Москве игра пред пуним трибинама сјајна вест за навијаче, али и опомена после чега би сви који воле клуб требало да извуку поуке.

"Честитао бих људима који су били у Швајцарској и бранили жалбу, урадили су велики посао за Црвену звезду. С обзиром на досадашње искуство, нисам баш много веровао у позитиван исход жалбе. Изузетно ми је драго због људи што ће имати прилику да буду део тако важне утакмице, жељни су сви у Србији таквих утакмица. Ипак, ово што се десило је велика опомена, требало би то да знају сви они који воле Звезду. Морамо да извучемо поуке из свега", рекао је Џајић.

Према његовим речима, пуне трибине Маракане биће велики подстицај за фудбалере црвено-белих.

"Амбијент без публике није прави, зато је ова одлука велики стимуланс за све играче. Да смо играли без публике, имали бисмо утисак као да смо на тренингу. У нашој екипи нема страха, морамо да гледамо на утакмицу као и на сваку другу. Ко је мислио на старту сезоне да ћемо проћи групу Лиге Европе, а видите где смо сада", поручио је Џајић.

Прва утакмица шеснаестине финала Лиге Европе између Црвене звезде и ЦСКА игра се у уторак, 13. фебруара, од 18 сати.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво