Немачка надиграла Мексико за финале Купа конфедерација

Репрезентација Немачке победила Мексико са 4:1 (2:0) и пласирала се у финале Купа конфедерација где их очекује дуел са Чилеом. Финале је на програму у недељу од 20.00 часова.

Одличном игром и са два експресна гола Немачка је збунила Мексиканце. Потом су контролисали игру и резултат. Мексиканци су покушали да се врате у меч, претили, стварали шансе. Неколико стопостотних шанси отишло је у неповрат. Немци су у наставку дошли до још једног поготка и тиме су нестале све наде Мексиканаца у преокрет.

Немачка је питање победника на овом мечу практично решила после само осам минута игре јер је већ тада на семафору писало 2:0. Стрелац оба гола био је Леон Горецка, у шестом и осмом минуту.

Тимо Вернер је у 59. минуту повисио на 3:0, док је пораз Мексика ублажио Марко Фабијан голом у 89. минуту. Коначан резултат поставио је Амин Јунес у 91. минуту.

Немачка ће у финалу Купа конфедерација играти против Чилеа, док ће се Мексико за треће место борити против Португала. Те утакмице су на програму 2. јула. 

Ток меча:

21.52 - Крај меча. Немачка - Мексико 4:1 (2:0).

21.49 - ГОООЛ! Немачка сада води са 4:1. Стрелац је Јунес у првом минуту надокнаде. 

21.47 - ГОООЛ! Мексико смањује на 3:1. Фантастичан погодак Фабијана у 89. минуту. 

21.16 - ГОООЛ! Немачка води са 3:0. Сјајна акција Немаца, на крају лопта долази до Вернера, којем није било тешко да је смести у мрежу. Играо се 59. минут.  

21.03 - Почело је друго полувреме. 

20.47 - Полувреме. Немачка - Мексико 2:0. Након брзог вођства Немци су умирили игру. Концентрисали су се пре свега на одбрану, а претили углавном из контранапада. Мексиканци су нападали, стварали шансе, али нису успели да постигну погодак, а пропустили су неколико изгледних прилика. 

20.09 - ГОООЛ! Немачка води са 2:0. После још једног сјајног напада Горецка је избио сам испред голмана и поново био прецизан. Играо се 8. минут. 

20.07 - ГОООЛ! Немачка води против Мексика са 1:0. Стрелац је Горецка у шестом минуту.

20.01 - Почела је утакмица.

20.00 - Састави тимова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво