Јувентус поражен, Милан убедљив

Фудбалери Јувентуса испустили су два гола предности и дуел с Наполијем у Торину изгубили са 2:3, чиме су дозволили Интеру да се учврсти на лидерској позицији на табели италијанског првенства. Милано је савладао Парму са 2:0.

Јувентус је добро почео утакмицу 11. кола Серије А и головима Давида Трезегеа и Себастијана Ђовинка повео са 2:0.

Преокрет Наполију, ипак, донели су двоструки стрелац Марек Хамшик и Хесус Алберто Датоло, па је победнички тим избио на пето место на табели са 17 бодова.

Јувентус је остао на 21 освојеном боду, четири мање од водећег Интера, који ће сутра гостовати Ливорну.

Торинска "стара дама" би могла да изгуби и друго место на табели ако трећепласирана Сампдорија, коју је Јувентус у последњем колу победио са убедљивих 5:1, сутра у Ђенови савлада Бари.

Резултати - субота:
Јувентус-Наполи 2:3
Милан-Парма 2:0

Фудбалери Милана победили су на свом терену екипу Парме са 2:0 и са три бода освојена у 11. колу италијанског првенства избили на четврто место на табели Серије А.

Двоструки стрелац за Милан био је Марко Боријело, који је мрежу противника затресао у 12. и 90. минуту.

Милан је у досадашњем току сезоне освојио 19 бодова, један мање од трећепласиране Сампдорије, која ће играти са Баријем и покушати да се победом престигне Јувентус на другом месту.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије