Фејса: Без кикса Партизана

Фудбалер средине терена Партизана Љубомир Фејса рекао је да верује да ће екипа до краја јесењег дела првенства остварити добре резултате и стићи водећу Црвену звезду, која има четири бода више.

"Тренутно размишљамо од утакмице до утакмице. Следећа је против Напретка и верујем да ћемо је добити. Очекујем да не направимо ниједан кикс у првенству и да у вечитом дербију савладамо Црвену звезду и стигнемо је на табели. Можда и они направе неки кикс до тада", рекао је Фејса новинарима у Београду.

После девет кола у Јелен Супер лиги водећа Црвена звезда има 25 бодова, а "вечити" дерби игра се у 13. колу, 28. новембра на Маракани.

"Немамо намеру да се предамо ни у Лиги Европа, покушаћемо да направимо што бољи резултат у преостале три утакмице", рекао је Фејса, чији тим је у том такмичењу доживео поразе против Тулуза, Шахтјора и Брижа.

Фејса је признао да му је лакше да игра у Партизану, пошто је  прошле недеље, на утакмици са Радом (3:2), постигао свој први гол у дресу "црно-белих".

"Стварно ми је лакнуло после тог поготка. Добио сам још јачу жељу да играм добро и порасло ми је самопоуздање", навео је он.

Фејса је у Партизан дошао у лето прошле године из кулског Хајдука за више од милион евра, а због нешто слабијих партија на почетку део навијача му је звиждао и критиковао га.

"У овој полусезони играм најбоље откад сам дошао у Партизан. Чак сам почео да добијам и аплаузе и похвале са трибина и трудићу се да наставим у истом стилу", рекао је он. Фејса је додао и да, за разлику од дела навијача и медија, сматра да Партизан не игра лоше у последњих месец дана.

"Једино смо одиграли нешто слабије против Пролетера у осмини финала купа. Сви причају да смо у кризи, али на неколико последњих утакмица смо били добри и постигли доста голова", закључио је Фејса. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије