Ливерпул и Арсенал коло воде

Фудбалери Ливерпула савладали су на свом терену екипу Вест Брома са 2:1 у утакмици деветог кола Премијер лиге, чиме су се попели на другу позицију са 20 бодова, колико има и првопласирани Арсенал. "Тобџијама" само бод против Мидлсброа. Победе Лестера и Стоука.

Екипа Јиргена Клопа је лепом игром, на моменте веома убедљивом, лако савладала ВБА.

Већ на полувремену, "црвени" су имали два гола предности - Садио Мане и Фелипе Кутињо су затресли мрежу гостију.

У наставку, Ливерпул је имао неколико одличних акција, неколико великих прилика, али је голман гостију Бен Фостер невероватним одбранама спречио катастрофу свог тима.

Гости су унели мало неизвесности пред крај меча, када је Герет Меколи у 81. минуту, после корнера постигао гол.

Међутим, Ливерпул је зналачки сачувао предност и на крају потпуно заслужено славио победу.

Фудбалери Арсенала и Мидлсброа су одиграли у Лондону без голова - 0:0, док су фудбалери Лестера на свом терену победили Кристал Палас са 3:1.

Стрелци за актуелног шампиона Премијер лиге били су Ахмед Муса, Шинђи Оказаки и Кристијан Фукс, док је једини гол за Кристал Палас постигао Јоан Кабај.

Лестер је тако стигао до прве победе после три кола и сада је на 12. месту на табели са 11 бодова, док је Кристал Палас на 11. позицији са истим бројем бодова.

Фудбалери Стоука победили су Хал у гостима са 2:0, а оба поготка постигао је Џердан Шаћири.

Барнли је славио против Евертона са 2:1, Вест Хем је голом Винстона Рида у 95. минуту победио Сандерленд са 1:0, док на мечу Свонси - Вотфорд није било голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије