Читај ми!

Конте: Мурињо заслужује топлу добродошлицу

Тренер фудбалера Челсија Антонио Конте рекао је да жели да навијачи тог клуба приреде топлу добродошлицу Жозеу Мурињу када у недељу с Манчестер јунајтедом дође на Стамфорд бриџ.

"Мислим да је Мурињо био важан тренер за Челси. Освојио је три титуле и мислим да је био важан човек за клуб. Заслужује добар пријем јер, понављам, исписао је део историје Челсија заједно са играчима и својим сарадницима. Када неко освоји три титуле он остаје у срцима навијача. То је нормално и он то заслужује", рекао је Конте за британске медије.

Фудбалери Челсија у недељу дочекују Манчестер јунајтед у утакмици деветог кола Премијер лиге. Челси је пети на табели са 16 бодова, док је Јунајтед седми са два бода мање.

Мурињо је у два мандата предводио Челси, а у недељу ће први пут играти против тог клуба од како је у децембру 2015. добио отказ.

"Мурињо је ове сезоне, као и играчи Јунајтеда - непријатељ. Али, само у спортском смислу. Веома га поштујем, он је велики тренер, освојио је много трофеја у каријери. Мислим да заслужује максимално поштовање", рекао је Конте.

Конте ће се у недељу срести и са Полом Погбом с којим је радио у Јувентусу.

"Погба се вратио у Енглеску где се фудбалски и родио. Мислим да је њему био сан да се врати у Јунајтед. Желим му све најбоље... Али, тек након утакмице", рекао је Конте.

Пре дербија с Челсијем у недељу, Јунајтед је у претходном колу играо с Ливерпулом на Енфилду. Тај меч је завршен без голова.

"Гледао сам утакмицу, била је то тешка утакмица два веома добра тима, тактичка борба... Мислим да ће се Ливерпул и Јунајтед до краја борити за титулу", навео је Конте.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије