Робињо жели у Барселону

Фудбалер Манчестер ситија Бразилац Робињо рекао је да би желео да пређе у Барселону, али да још није добио понуду каталонског клуба.

Бразилац је прошле године из Реал Мадрида прешао у Сити за 32 милиона фунти, што је британски рекорд међу трансферима. Медији у

Шпанији пренели су да су Сити и Барселона постигли договор, и да ће Робињо у јануару прећи на позајмицу на Камп Ноу.

Тренер Барселоне Пеп Гвардиола раније је изјавио да је желео да доведе 25-годишњег Бразилца од када је постао тренер те екипе.

"Наравно да бих волео да заиграм за Барсу. Па који играч би то одбио.

Могли бисмо добро да се забављамо, а уживао бих играјући поред (Лионела) Месија, Данија Алвеша, Ћавија, (Андреса) Инијесте и (Златана) Ибрахимовића", рекао је Робињо за Ел Мундо Депортиво.

"Барселона има сјајан тим, играо сам против њих и знам колико су квалитетни. Волим да их гледам, свака утакмица је спектакл. Изгледају као најбољи бразилски тим. Али, тренутно за Барселону могу да играм само у видео игрици", додао је он.

Робињо је истакао да ће, све док не стигне понуда од Барселоне, бити потпуно посвећен Ситију, али да је поносан што је Гвардиола изразио жељу да га доведе на Камп Ноу.

"Прочитао сам у новинама Гвардиолине изјаве и веома сам поносан.

Такође, видео сам и да су поједини листови писали да ћу у јануару отићи на позајмицу. Озбиљно ћу размислити тек када стигне конкретна понуда, али до сада ме нико није контактирао", рекао је он.

"Мислим да није право време за изјаве о одласку, пошто би неко могао погрешно да их протумачи. Имам уговор са Ситијем и трудићу се најбоље што могу", додао је Робињо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара