Читај ми!

"Лазар ће бити међу најбољима"

Селектор Србије Љубинко Друловић изјавио да га радује добра форма Лазара Марковића и сматра да фудбалер Бенфике може постати један од најбољих играча у Европи. Марковић је већ веома важан играч за репрезентацију Србије, изјавио Друловић португалским медијима.

Вршилац дужности селектора фудбалске репрезентације Србије Љубинко Друловић рекао је да га радује добра форма нападача Бенфике Лазара Марковића и поручио да би он у будућности могао да постане један од најбољих играча у Европи.

Марковић је синоћ пружио сјајну партију у победи Бенфике против Гимараеша (1:0), а постигао је и ефектан погодак.

"Марковић је био најбољи играч на терену, константно је вршио притисак на фудбалере Гимараеша и постигао је фантастичан гол. Надам се да ће наставити у овом ритму. Он је велики таленат и има могућност да у догледно време постане један од најбољих играча у Европи. Марковић је већ веома важан играч за репрезентацију Србије", рекао је Друловић за португалску Антену.

Друловић, који је оставио дубок траг у португалском фудбалу играјући за Порто, уврстио је Марковића на списак репрезентативаца Србије за пријатељски меч против Републике Ирске у Даблину 5. марта.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије