Читај ми!

"Вечити" подмлађују репрезентацију

Тошић, Лазовић, Максимовић, Мијаиловић, Бајковић, Томић и Лазар Марковић, ови играчи ускоро ће добити шансу да дебитују у националном тиму. Како преносе домаћи медији, фудбалери који наступају за „вечите ривале" први су на списку Синише Михајловића за наредне пријатељске мечеве.

Синиша Михајловић ће до 15. маја и званично постати селектор Србије, а како је сам признао, селекторским послом почео је да се бави још пре два месеца.

Како преносе домаћи медији, будући селектор Србије спреман је да направи радикалне резове у националном тиму, а за наредне припремне мечеве даће шансу фудбалерима који наступају за Звезду и Партизан.

Дрес Србије на наредним мечевима требало би да задуже: Душко Тошић, Дарко Лазовић, Никола Максимовић, Филип Младеновић и Срђан Мијаиловић из Црвене звезде, као и Лазар Марковић и Немања Томић из Партизана. Осим њих, овој групи могао би да се прикључи и голман „црвено-белих" Бобан Бајковић.

Сви ови играчи већ су имали састанак са Синишом Михајловићем где им је представио део планова националног тима.

Михајловић ће кандидате за репрезентацију бирати између 30 и 35 фудбалера који ће у наредном периоду имати шансу да импресионирају будућег селектора.

Број коментара 34

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво