Допинг контрола изненадила Роналда

Представници Европске фудбалске уније данас су у кампу португалске репрезентације у Обидосу подвргли допинг контроли деветорицу играча, међу којима је био и Кристијано Роналдо.

Поред Роналда, на контроли су били Уго Алмеида, Рикардо Кварежма, Кустодио, Нани, Нелсон Оливеира, Жоао Переира, Рубен Микел, Мигел Велосо и Уго Вијана.

Сви играчи су морали да дају узорке крви и урина.

Пре неколико дана португалски играчи су морали на контролу и то на захтев њихове националне анти-допинг агенције.

Континентални шампионат у Пољској и Украјини одржаће се од 8. јуна до 1. јула, а Португал је у групи са Немачком, Холандијом и Данском.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара