Читај ми!

Борковић наредне сезоне у ФИА ТЦР Светском рангирању и ТЦР Европе

Најбољи српски аутомобилиста Душан Борковић наредне сезоне учествоваће у ТЦР Светском рангирању, који ће се возити по календару ТЦР Европе, као и светску трку на Гран прију Мака.

Борковић је добио позив челника "Хонда Моторспорта" за европски шампионат и возиће аутомобил "Хонда Цивик Тyпе Р" за нови шпански тим ГОАТ Рејсинг, у сарадњи са својим Нис Петрол Рејсинг тимом.

"Веома сам срећан што сам добио позив од Хонде Моторспорт да уђем у њихов програм. Возићу углавном при европском шампионату, уз додатак трке у Макау, како бисмо већ следеће сезоне могли у потпуности да возимо Светско првенство.”

“Ове година Хонда има попуњен програм са два аутомобила у Светском првенству, а од следеће ће имати додатни аутомобил за чије место ћу се изборити. Спреман сам да се суочим са свим изазовима које нова сезона доноси и да Србију представим на најбољи начин", рекао је Борковић на конференцији за медији на Београдском Сајму аутомобила.

Сезона почиње за викенд од 19. до 21. априла у Италији на стази Валелунга, има укупно седам тркачких викенда, а завршиће се у Макау од 14. до 17. новембра.

 

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво