Читај ми!

Саинц: Нећу да возим трку у Мелбурну ако се не будем осећао добро

Возач Ферарија Шпанац Карлос Саинц изјавио је да неће учествовати на предстојећој трци Формуле 1 за Велику награду Аустралије ако се не буде добро осећао током тренинга у Мелбурну, преноси Скај спорт.

Саинц је пре две недеље возио на прва два тренинга уочи трке за ВН Саудијске Арабије. Потом је осмог марта оперисао слепо црево због чега је пропустио трку у Џеди.

Шпанског возача је у Ферарију на ВН Саудијске Арабије заменио Британац Оливер Берман, који је освојио седмо место на трци у Џеди.

"Моје кретање и све вежбе које сам радио у теретани говоре да сам спреман да ускочим у болид и да покушам. Ако се сутра не будем добро осећао, рећи ћу да су ми потребне још две недеље до наредне трке", рекао је Саинц.

Тренинзи уочи ВН Аустралије биће одржани у петак. Саинц је навео да ће и лекари Међународне аутомобилске федерације да провере његово здравствено стање.

"Они прате напредак. Не желим да будем у боловима, да патим или да погоршам стање. Бићу јасан око тога како се осећам. Возио сам 26 кругова на тренингу у Џеди, јер сам могао, а не јер сам био у боловима. То није било лаких 26 кругова, али могао сам то да обавим", истакао је Саинц.

Шпански возач је тренутно шести у генералном поретку.

недеља, 19. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара