Дринчић прво појачање Партизана

Никола Дринчић, црногорски репрезентативац и некадашњи ђак школе црно-белих, нови је члан Партизана. Спортски директор Алберт Нађ најавио још долазака, али и бројне одласке фудбалера из Хумске.

Црногорски фудбалер Никола Дринчић постао је прво појачање Партизана у зимском прелазном року, а са црно-белима је потписао уговор на три године.

"Драго ми је што сам поново дошао у Партизан. Вратио сам се у овај клуб јер желим да освојим титулу, што до сада нисам успео", рекао је Дринчић на конференцији за новинаре на стадиону Хумској.

Фудбалер средине терена истовремено је демантовао да је преговарао и са Црвеном звездом. Он је прошао комплетну омладинску школу Партизана, али је за први тим забележио само четири званична наступа.

Из Партизана је отишао 2006. године, а потом је играо за Газијантеп, Амкар, московски Спартак и Краснодар. Међу црно-беле је дошао као слободан играч, јер му је у септембру истекао уговор са Краснодаром.

Дринчић има 29 година, а у Партизану ће носити дрес са бројем 20.

Спортски директор Партизана Алберт Нађ најавио је нове промене у тиму шампиона Србије.

"Верујем да је ово само први од неколико долазака нових играча. Дринчић је велико појачање за клуб, вратио се у своју кућу. Близу смо раскида уговора са Ђембом Ђембом, а причали смо и са Брашанцем и Волковом. Такође, видећемо шта ће се дешавати када су доласци Вулићевића и Трајковића у питању", рекао је Нађ.

Партизан је јесењи део сезоне Суперлиге завршио на првом месту са 33 бода, једним више од Црвене звезде.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара