Читај ми!

Светски медији одушевљени финалом Мундијала у Катару и Месијем

Сви светски медији су испратили финале Светског првенства у фудбалу, које је синоћ завршеном тријумфом фудбалске репрезентације Аргентине, уз истицање њеног капитена Лионела Месија.

Аргентина је синоћ освојила трећу титулу у историји Мундијала, пошто је после бољег извођења пенала савладала Француску. Сви медији у први план истичу капитена аргентинске репрезентације Месија, који је проглашен за најбољег играча Мундијала.

Каталонски "Спорт" има насловну страну "Бог постоји", али је на шпанском написао бог (диос) са Месијевом десетком - "Д10С". Мексички "Онсе" доноси наслов "Глориа а Д10С" - "Слава богу".

Аргентински "Диарио ћако" поставио је на насловној страни фотографију Месија и написао наслов "Свет је под твојим ногама".

Француски "Паризијен" доноси наслов "Поносни на наше плавце", а "Републик ди сентр" је уз фотографију Килијана Мбапеа ставио "Звезда је пала".

На насловној страни британског "Сана" се налази фотографија Месија уз три речи "У руци бога", али је у наднаслову написано "Најбоље финале Светског првенства... од 1966".

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво