Читај ми!

Митровић за РТС: Разочарани смо, мук у свлачионици...

Александар Митровић рекао је да су "орлови" разочарани после пораза од Швајцарске и елиминације са Мундијала, али да је противник заслужено прошао даље. Рекордер по броју голова у националном тиму сматра да су грешке његове екипе сурово кажњене, али да "орлови" неће одустати.

Александар Митровић поделио је прве утиске "орлова" из свлачионице, после пораза од Швајцарске 3:2.

"Први утисци су тешки, пуно је емоција. Празно се осећам и ја и екипа... Мук у свлачионици... Тежак тренутак за све нас, нисмо се овоме надали. Дали смо све од себе, свој максимум, очигледно то није било довољно. Разочарани смо. Нисмо очекивали ово, али нема назад. Кад је било лепо, пљуштале су похвале. Сад ће бити критика", рекао је Митровић за РТС.

Следи анализа учињеног на Мундијалу у Катару, а Митровић сматра да је Швајцарска заслужено прошла даље. 

"Требаће нам времена да се све слегне, биће анализа свега. Имали смо доста проблема што се физике тиче. Да смо могли у неким детаљима боље - јесмо. Швајцарска је била боља екипа, заслужили су да прођу. Ми да стресемо прашину за себе", каже најбољи стрелац у историји националног тима."

Српски нападач похвалио је атмосферу која се створила око националног тима.

"Ова екипа дуго игра заједно, дуго смо са селектором. Можемо са сваким да играмо, да изгубимо и да победимо. То је стил који форсирамо. Тешко је доћи на Светско првенство, све екипе имају велики квалитет. Свака грешка се кажњава. Морамо да побољшамо тактичке ствари у којима смо грешили. Али, немамо за чиме да жалимо, дали смо све од себе. Дуго сам у репрезентацији, никад није била боља атмосфера. Ова екипа неће одустати. Наставићемо да гинемо за дрес, знамо да навијачи то цене."

Митровић је оптимиста и поред ране елиминације са Мундијала.

"Ово је друго Светско првенство заредом, биће ваљда трећа срећа. Морамо да истрпимо и критике. Иду квалификације за Европско првенство, имамо добру групу. Идемо у нове победе", закључио је Митровић.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво