Читај ми!

Срби у Тирани гледају "орлове" против Швајцарске

Пред вечерашњу утакмицу наше реперезентације напета је атмосфера не само у Србији, већ и у региону. У главном граду Албаније утакмица ће бити преношена на видео-биму постављеном на главном градском тргу "Скендербег", а гледаоће се у локалним кафићима. У једном од њих очекују победу "орлова".

Последње припреме пред утакмицу Србија-Швајцарска приводе се крају и у једном од кафића надомак центра Тиране. За "орлове" ће вечерас навијати власник Милета Дасић, велики фан Црвене звезде, Новака Ђоковића и Здравка Чолића по коме је дао име кафићу, али и свом сину.

Од раног јутра Милета са својом екипом прогнозира резултат и дебатује о могућим тактикама и формацијама селектора Стојковића. Уколико кажу изведе Костића, Митровића и Влаховића победа је гарантована.

"Политика овде нема посла у причи, имамо овде пријатеље Србе, Мика је Србин Црногорац, ја сам Албанац, ми смо браћа. Педесет година смо заједно, одрасли смо заједно", изјавио је Милетин пријатељ.

У овом албанском тиму навијача Србије, предвођеним Милетом који је Црногорац рођен у Тирани, за политику у спорту нема места.

Навијачи из Тиране очекују 2:0 за Србију и надају се победи какву је некада забележила Југославија против Бугарске у Сплиту 1983. године, голом Радановића у последњим минутима утакмице.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара